Soms kan het na een update van BUX nodig zijn dat je opnieuw in moet loggen op je account. In dit artikel staan de stappen beschreven om opnieuw in te loggen.

Als eerste is het belangrijk dat als je al een account hebt, dat je alleen op Log in hoeft te klikken. Je hoeft geen nieuw account aan te maken of een nieuwe pincode in te stellen.

Klik op Log in na het openen van de BUX app en vul het email-adres in dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij BUX. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons met een link waarmee je kunt inloggen.

Mocht je per ongeluk ervoor hebben gekozen om een nieuw account aan te maken en je daardoor niet verder komt, dan kun je in de instellingen rechtsboven aan de Log in optie weer vinden.

Mocht de Log in optie hier niet tussenstaan, installeer de BUX app dan opnieuw om terug te keren naar het beginscherm met de log in optie.

Account in behandeling?

Als je de melding krijgt dat je account in behandeling is dan kun je rechtsboven op het persoons icoontje klikken en inloggen zoals bovenaan dit artikel staat beschreven.

Ontvang je de email niet om mee in te loggen?

Controleer of je het juiste email-adres hebt ingevoerd (waarmee je je hebt geregistreerd bij BUX). Controleer daarnaast ook je Spam folder. Het kan enkele minuten duren voordat je de e-mail ontvangt.

Pincode vergeten?

Mocht je je pincode niet meer kunnen herinneren, dan kun je deze resetten nadat je je pincode 1 keer verkeerd hebt ingevoerd. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je je pincode opnieuw kunt instellen.

Per ongeluk een nieuw account aangemaakt?

Dit kan gebeuren, zeker als je niet meer weet waarmee je je account hebt aangemaakt. Je kunt uitloggen door de BUX app opnieuw te installeren. Hierna kun je het email-adres gebruiken waarmee je je account hebt geregistreerd om mee in te loggen. Het account dat je per ongeluk hebt aangemaakt kun je laten sluiten door een mail te sturen naar support@bux.com. (verstuur het verzoek wel vanaf het email-adres van het extra account).

Gebruik je Hotmail en ontvang je geen e-mails van ons?

Als je Hotmail gebruikt, neem dan de volgende stappen: voeg support@getbux.com & support@bux.com  toe aan je contacten binnen Outlook. Je kunt hiervoor onderstaande instructies gebruiken. Als je na het toevoegen van de contacten een nieuwe Log in e-mail aanvraagt, dan moet je deze ontvangen.

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/contactpersonen-of-lijsten-met-contactpersonen-maken-weergeven-of-bewerken-in-de-webversie-van-outlook-ca469928-4b1c-47e4-ae85-15b6345ce043