Jammer dat je ons gaat verlaten maar desalniettemin bedankt voor het gebruiken van de app.

Als je je BUX account wilt sluiten kan dit via de app. De 'Sluit je account' optie is terug te vinden in het menu. Op het moment dat we een verzoek tot sluiting ontvangen zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. Nadat je account gesloten is ontvang je een bevestiging via email.

Wees er alsjeblieft zeker van dat je geen shares of crypto's meer op je BUX account hebt staan voordat je een verzoek tot sluiting indient.

Wanneer je niet meer kunt inloggen op je BUX account stuur dan een e-mail naar support@bux.com vanaf het e-mailadres dat gekoppeld zit aan je BUX account.

Zodra je op de 'Sluit je account' knop hebt geklikt in de app, zal deze knop verdwijnen uit het menu. Als je niet binnen 2 weken een bevestigingsmail ontvangt dat je account is afgesloten, vragen we je contact met ons op te nemen via support@bux.com.

Zodra je BUX account is afgesloten, worden je gegevens verwerkt in overeenstemming met GDPR. Persoonlijke gegevens van gereguleerde financiële instellingen worden 5 - 7 jaar bewaard, zoals vereist door de "MiFID2" richtlijnen. Daarna worden ze volledig verwijderd.