Er zijn twee manieren om een overzicht van je transacties te ontvangen. De eerste manier is via ons geautomatiseerde maandelijkse transactieoverzicht dat hier wordt uitgelegd:

Het is nu mogelijk om maandelijks een rapport te ontvangen van alle transacties van de afgelopen maand. Dit rapport bevat je naam, het depotnummer en een overzicht van al je posities en orders van de vorige maand.

Hoe ontvang ik maandelijks een transactieoverzicht?

1. Klik op het pictogram rechtsboven in de app

2. Klik op "Notificaties en e-mails"

3. Vink het vakje "Transacties" aan

Zodra het is geactiveerd, ontvang je maandelijks een e-mail met het transactierapport.

De tweede manier kan op elk moment direct vanuit de app worden gestart om te downloaden. Dit wordt hier uitgelegd:

Het is mogelijk om direct via de app een CSV-bestand met je transacties op te vragen. Ga hiervoor naar "Accountwaarde" en vervolgens naar "Bekijk Historie". Je kunt dan rechtsboven op het download-icoon klikken om je transactiegeschiedenis te downloaden. Dit wordt kort na het aanvragen naar je e-mailadres opgestuurd. Je kunt drie CSV-bestanden per maand aanvragen.